Τρίτη, Φεβ 27th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μια νέα πιο απλή θεραπεία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της γονιμότητας

Η υπογονιμότητα είναι μια κατάσταση που προκαλεί στρες. Η θεραπευτική της αντιμετώπιση μπορεί να είναι εξίσου εξουθενωτική λόγω της πολυπλοκότητας των σχημάτων, αλλά και της σωματικής και συναισθηματικής δύναμης που απαιτείται κατά τη διαδικασία. Ιδιαίτερα επιβαρυντική είναι η φάση της διέγερσης των ωοθηκών.
Οι ασθενείς αναφέρουν μεγάλο ποσοστό αρνητικών συναισθημάτων, τα οποία συνεπάγονται διαρκή προβληματισμό, στρες και άγχος.
Σε μια πρόσφατη έρευνα μεταξύ ζευγαριών που διέκοψαν τη διαδικασία IVF πριν από την επίτευξη εγκυμοσύνης, η πιο συχνή αιτία διακοπής  ήταν η σωματική ή ψυχολογική επιβάρυνση από τη θεραπεία.
Το στρες αυτό οφείλεται όχι μόνο στη σωματική δυσφορία που προκαλούν οι ενέσεις, που κάνουν οι ασθενείς μόνες τους αλλά και στην ανησυχία για σφάλματα κατά τη χορήγηση, για παράδειγμα, όσον αφορά την ορθή τεχνική, τη σωστή δόση και τον χρονικό προγραμματισμό των ενέσεων, ενώ ένας άλλος παράγοντας στρες είναι η αβεβαιότητα για την αίσια έκβαση της θεραπείας.
Μια νέα πιο απλή θεραπεία  έχει αναπτυχθεί, η οποία διαφοροποιεί την θεραπεία της υπογονιμότητας.
Ένας νέος τύπος ανασυνδυασμένης γοναδοτροπίνης με σημαντικά παρατεταμένη διάρκεια δράσης FSH κατασκευάσθηκε, ελέχθη και απεδείχθη αποτελεσματική!

“Η corifollitropin alfa” μπορεί να ξεκινήσει την ανάπτυξη των ωοθυλακίων και να συνεχίσει την ανάπτυξη των ωοθυλακίων για επτά ημέρες,  σημαίνει ότι μία μόνο ένεση αντικαθιστά τις πρώτες επτά ενέσεις της συνηθισμένης μέχρι θεραπείας με γοναδοτροπίνες σε ένα κύκλο θεραπείας IVF

Στο ένα τρίτο περίπου των ασθενών δεν χρειάστηκε να προστεθεί επιπλέον FSH στον κύκλο θεραπείας, δηλαδή μια ένεση corifollitropin alfa ήταν αρκετή.

Είναι πολύ πιθανό να γίνονται λιγότερα λάθη στη δοσολογία του φαρμάκου και στην ώρα χορήγησής του που μπορεί σε διαφορετική περίπτωση να επηρεάζουν αρνητικά το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Η corifollitropin alfa σε πρωτόκολλο GnRH ανταγωνιστή έχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα, όπως έχει αποδειχθεί από τη μεγαλύτερη μελέτη IVF που έγινε ποτέ (Devroey et al).

Σε συνδυασμό με πρωτόκολλο GnRH ανταγωνιστή μπορεί να μειώσει τον αριθμό των ενέσεων έως και 70% σε ένα κύκλο θεραπείας

Η corifollitropin alfa έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε όλες τις παραμέτρους όπως υψηλό αριθμό ωαρίων, καλή ποιότητα εμβρύων, και υψηλά ποσοστά συνεχιζόμενης κύησης: 38,9%.

Πηγη-Human Reproduction, Vol. 24, No.12. 3063-3072,(2009)

  ISIGHT

  fotolia life2  

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ
Ο δικτυακός μας τόπος στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Καλύπτονται θέματα θεωρητικά, τεχνικά, ενώ μπορείτε να βρείτε και διάφορες χρήσιμες
διευθύνσεις σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
.:Ελλάδα για εξωσωματική:.  .:Τα στάδια της Εξωσωματικής γονιμοποίησης σε μια σελίδα:.
.:Δωρεάν ενημέρωση:.

line4

Ο πλήρης οδηγός για την εξωσωματική γονιμοποίηση - ρωτήστε μας για την εξωσωματική γονιμοποίηση ! E- [συμβουλευτική]

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO

Εμβρυομεταφορά. Κλασική IVF. Γονιμοποιημένο ωάριο.
embryolab fert vidfront
Τα γονιμοποιημένα ωάρια καλλιεργούνται μέχρι την
ημέρα της εμβρυομετα-
-φοράς.
100,000 σπερματοζωάρια
προστίθενται σε κάθε ωάριο
και καλλιεργούνται
μέχρι το επόμενο πρωί.
Ένα γονιμοποιημένο ωάριο
στο οποίο διακρίνονται οι
δύο προπυρήνες του
που βρίσκονται στο
κέντρο του.

blogatbottom