Τρίτη, Μαρ 19th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

men

Απο παλιά η υπογονιμότητα είχε αποδοθεί στον γυναικείο παράγοντα, όμως στην πραγματικότητα ο ανδρικός παράγοντας ευθύνεται σε ένα ποσοστό γύρω στο 40%, ενω ο γυναικείος παράγοντας φτάνει και αυτός στο ίδιο ποσοστό του 40% . Το ποσοστό φτάνει στο 10% όταν ευθύνονται και οι δύο παράγοντες και ένα υπόλοιπο 10% ευθύνεται για ανεξήγητους λόγους υπογονιμότητας..

Σήμερα και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλα διαβήματα για την αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας..

Η υπογονιμότητα στους άνδρες μπορεί να προέρχεται απο πολλούς λόγους, όπως προβλήματα στην παραγωγή σπέρματος, απόφραξη του συστήματος που περνάει το σπέρμα, αντισώματα κατά του σπέρματος, τραυματισμός των όρχεων, ορμονικά προβλήματα για την παραγωγή του καθώς και ανατομικές ανωμαλίες.
Κάποιες ασθένειες που υπήρξαν στο παρελθόν, μολύνσεις καθώς και η κατανάλωση φαρμάκων μπορούν να επηρεάσουν την γονιμότητα.

 

Υπάρχει πρόβλημα;
Ανδρικη Υπογονιμότητα
Ο παράγοντας της ανδρικής υπογονιμότητας
Απαιτησειs για σωστη συλλογη  σπερματοs

Ανάλυση Σπέρματος/
Μέθοδος ICSI (Μικρογονιμοποίηση ωαρίων),Μέθοδος TESE (βιοψία όρχεως)

Μέθοδος IMSI (ενδοκυτταροπλασματική έγχυση μοφολογικά επιλεγμένων σπερματοζωαρίων)

Δότηs σπέρματοs
Επεξεργασία σπέρματος
Γενετική και ανδρική υπογονιμότητα
Ο κατακερματισμός του DNA

Τι είναι η κιρσοκήλη?

Οδηγός επιβίωσης!!!

Δυναμώστε το σπέρμα σας!

Αντρες υπό εξαφάνιση!-ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ?

Γενετίκη ποιότητα σπέρματος
Ξεπερνώντας το άγχος την μεγάλη μέρα !

Αντιοξειδωτικά για την ανδρική υπογονιμότητα

ιωφ Βραδιές ενημέρωσης-οργανώνουμε βραδιές ενημέρωσης σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Για περισσότερες πληροφορίες.
Η συνάντηση πραγματοποιείται στους χώρους του Τμήματος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, σ' ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον, στο Επίπεδο Α’ του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ

 

ιωφ

blogatbottom