Κυριακή, Ιουν 04th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

mouselsperm2

Απαιτησειs για σωστη συλλογη σπερματοs:Απαραιτητα να εχετε αποχη  2-3 ημερων απο σεξουαλικη επαφη πριν κανετε το σπερμοδιαγραμμα .Λιγοτερεs η περισσοτερεs ημερεs αποχηs δεν συνιστωνται γιατι επηρεαζεται απολυτα η εικονα τηs εξετασηs.

Το δειγμα πρεπει να λαμβανεται μετα απο αυνανισμο. Πρεπει στο σπιτι σαs το πρωι  να πλυνετε καλα την περιγεννετικη περιοχη με ενα ηπιο σαπουνι και να ξεβγαλετε με αφθονο χλιαρο νερο. Επισηs πριν τη ληψη χρειαζεται καλο πλυσιμο των χεριων σαs. Μην χρησιμοποιειται λιπαντικεs ουσιεs κατα τον αυνανισμο γιατι ειναι τοξικεs  για το σπερμα.

Καντε την συλλογη του σπερματοs κατευθειαν μεσα στο αποστειρωμενο δοχειο ουρων και κλειστε το αμεσωs  για να αποφυγετε τυχον μολυνσειs. Μην κανετε τη ληψη μετα απο επαφη με την συζυγο η μετα απο στοματικο σεξ γιατι τα υγρα που παραγονται και στιs δυο περιπτωσειs ειναι παραγοντεs  που επηρεαζουν  την εικονα τηs εξετασηs. Επισηs δε θα πρεπει η συλλογη να γινεται με τη βοηθεια προφυλακτικου γιατι  οι χημικεs ουσιεs που διαθετουν τα προφυλακτικα  ειναι τοξικεs για τα σπερματοζωαρια.  Εαν η διαδικασια  του αυνανισμου ειναι κατι ακατορθωτο για εσαs  προμηθευτειτε ενα ειδικο προφυλακτικο  το οποιο διατιθεται στα φαρμακεια και ειναι απαλλαγμενο απο καθε ειδουs τοξικεs ουσιεs. Στο εσωτερικο του κουτιου υπαρχουν σαφειs οδηγιεs  για τη σωστη χρηση αυτων των προφυλακτικων.

Ειναι  εξαιρετικα σημαντικο να αναφερετε στο βιολογο του εργαστηριου εαν ολη η μερικη ποσοτητα του σπερματοs βρισκεται μεσα στο δοχειο συλλογηs γιατι στιs πρωτεs σταγονεs σπερματοs βρισκονται τα καλωs  κινουμενα σπερματοζωαρια.

Τι απαιτειται για να κανετε τη ληψη του δειγματοs στο σπιτι σαs και στη συνεχεια να το φερετε στο εργαστηριο:

Προτιμαται η συλλογη του δειγματοs να γινεται στο ΜΗΤΕΡΑ, ομωs εαν αυτο δεν ειναι εφικτο μπορειτε να κανετε την συλλογη στο δικο σαs χωρο αρκει να φερετε το δειγμα στο εργαστηριο εντοs μιαs ωραs. Προκειμενου να ακολουθησετε αυτη την διαδικασια πρεπει να γινουν τα παρακατω:

1.Κανετε τη ληψη σπερματοs στο σπιτι σαs. Το αποστειρωμενο δοχειο ουρων το προμηθευεστε απο το φαρμακειο η ακομα και απο τη γραμματεια τηs Μοναδαs.Στο πλαινο μεροs  του δοχειου γραφετε ευαναγνωστα το ονομα σαs.

2.Εντοs  μιαs ωραs  φερνετε το δειγμα στο Μαιευτηριο, λαμβανονταs παντα υπ’ οψιν σαs την κινηση και την αποσταση.

3.Σταματατε στο γκισε τηs γραμματειαs και ακολουθειτε τα βηματα που περιγραφονται παραπανω.

ΠΡΟΣΟΧΗ....Το δειγμα κατα τη μεταφορα θα πρεπει να ειναι προστατευμενο απο ακραιεs θερμοκρασιεs . Η καλυτερη θερμοκρασια μεταφοραs ειναι μεταξυ 24 και 34 βαθμων κελσιου. Διατηρηστε το κοντα στο σωμα σαs.

Εαν δεν μπορειτε ο ιδιοs να φερετε το δειγμα στη Μοναδα IVF μπορει να το κανει η συζυγοs σαs για εσαs. Αρκει τιs προηγουμενεs μερεs να εχετε περασει και οι δυο απο τη γραμματεια τηs Μοναδαs και  να εχετε υπογραψει ενα σχετικο εντυπο καθωs και να εχετε προσκομισει τιs ταυτοτητεs σας.

  ISIGHT

  fotolia life2  

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ
Ο δικτυακός μας τόπος στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Καλύπτονται θέματα θεωρητικά, τεχνικά, ενώ μπορείτε να βρείτε και διάφορες χρήσιμες
διευθύνσεις σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
.:Ελλάδα για εξωσωματική:.  .:Τα στάδια της Εξωσωματικής γονιμοποίησης σε μια σελίδα:.
.:Δωρεάν ενημέρωση:.

line4

Ο πλήρης οδηγός για την εξωσωματική γονιμοποίηση - ρωτήστε μας για την εξωσωματική γονιμοποίηση ! E- [συμβουλευτική]

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO

Εμβρυομεταφορά. Κλασική IVF. Γονιμοποιημένο ωάριο.
embryolab fert vidfront
Τα γονιμοποιημένα ωάρια καλλιεργούνται μέχρι την
ημέρα της εμβρυομετα-
-φοράς.
100,000 σπερματοζωάρια
προστίθενται σε κάθε ωάριο
και καλλιεργούνται
μέχρι το επόμενο πρωί.
Ένα γονιμοποιημένο ωάριο
στο οποίο διακρίνονται οι
δύο προπυρήνες του
που βρίσκονται στο
κέντρο του.

blogatbottom