Παρασκευή, Ιουν 14th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

IVF BOOK

 

ivf

 

Ο Εμβρυολόγος Giles Palmer (Διευθυντής του τμήματος εξωσωματικής γονιμοποίησης του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ) γράφει σε ένα καινούργιο βιβλίο* για τις μελλοντικές εξελίξεις στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Το βιβλίο, λόγω του ότι θα εκδοθεί τον Αύγουστο του 2013, γράφειτε από πρωτοπόρους επιστήμονες από όλο τον κόσμο στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και πρόκειται να γίνει ένας καλός οδηγός βιβλιογραφίας για γυναικολόγους, ενδοκρινολόγους, εμβρυολόγους και ερευνητές που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα.

«Για πάνω από 30 χρόνια η εξωσωματική γονιμοποίηση θεωρείτο “ ο πυρήνας” για αρκετές προόδους στον τομέα της αναπαραγωγικής ιατρικής σε διαγνωστικό, θεραπευτικό και ερευνητικό επίπεδο. Λίγοι θα διαφωνήσουν ότι η πρόοδος στο μέλλον θα έρθει αποκλειστικά από το εργαστήριο», εξηγεί ο  Palmer

O Palmer περιγράφει στο κεφάλαιο του την προσεχώς νέα γενιά καλλιεργητικών υλικών και τις «δυναμικές» συνθήκες καλλιέργειας που μιμούνται ακόμα περισσότερο το φυσιολογικό περιβάλλον, προηγμένους τρόπους παρακολούθησης εμβρύων και την χρήση μικρο-ρομπότ!

 

ivf

 

«Όλες οι εξελίξεις που περιγράφονται σχετίζονται με την εφαρμογή αυτών σε ένα εργαστήριο IVF και δημοσιεύθηκαν σε ομότιμα περιοδικά. Έχουμε κάνει τόση πρόοδο σε λίγο χρονικό διάστημα που είναι εκπληκτικό το τι είναι πιθανό να γίνει στο κοντινό μέλλον»

Aναφέρει και άλλα δυνατά ερευνητικά προγράμματα και διαγνωστικά εργαλεία από συνδιασμό πολλών  επιστημονικών κλάδων που είναι ραγδαία προσεγγιστικά, όχι μόνο για την κατανόηση των βιολογικών διαδικασιών στην ανάπτυξη των εμβρύων αλλά και για να παρέχουν το κλειδί στην επιτυχία εγκυμοσύνης μετά από εξωσωματική γονιμοποίησης.

 Ο Giles Palmer προσθέτει «Στην μέση αυτών των αλλαγών, οι προκλήσεις της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής παραμένουν τα ίδια: να παρέχει ασφάλεια, ευθύνη, υψηλά ποσοστά επιτυχίας για την θεραπεία γονιμότητας.»

Αποσπάσματα από το νέο βιβλίο

 

 “A practical guide to setting up an IVF lab” to be published by Jaypee Medical Publishers (http://www.jaypeebrothers.com/ ), co-edited by Dr. Alex Varghese, Dr. Peter Bjoblom and Dr. Jayaprakashan from Un. Nottingham, UK.

  ISIGHT

  fotolia life2  

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ
Ο δικτυακός μας τόπος στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Καλύπτονται θέματα θεωρητικά, τεχνικά, ενώ μπορείτε να βρείτε και διάφορες χρήσιμες
διευθύνσεις σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
.:Ελλάδα για εξωσωματική:.  .:Τα στάδια της Εξωσωματικής γονιμοποίησης σε μια σελίδα:.
.:Δωρεάν ενημέρωση:.

line4

Ο πλήρης οδηγός για την εξωσωματική γονιμοποίηση - ρωτήστε μας για την εξωσωματική γονιμοποίηση ! E- [συμβουλευτική]

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO

Εμβρυομεταφορά. Κλασική IVF. Γονιμοποιημένο ωάριο.
embryolab fert vidfront
Τα γονιμοποιημένα ωάρια καλλιεργούνται μέχρι την
ημέρα της εμβρυομετα-
-φοράς.
100,000 σπερματοζωάρια
προστίθενται σε κάθε ωάριο
και καλλιεργούνται
μέχρι το επόμενο πρωί.
Ένα γονιμοποιημένο ωάριο
στο οποίο διακρίνονται οι
δύο προπυρήνες του
που βρίσκονται στο
κέντρο του.

blogatbottom