Πέμπτη, Μαϊ 23rd

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

M_IVF

micromanip 

Ακολουθούμε όλες τις νέες τεχνολογίες Εξωσωματικής γονιμοποίησης και συντελούμε στην άνοδο της Ελλάδας προς την εργαστηριακή τελειότητα. Εδώ είναι μερικές από τις τεχνολογίες που έχουμε εφαρμόσει πρόσφατα:
Τμήμα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Νοσοκομείου « ΜΗΤΕΡΑ» Τηλ. Επικοινωνίας για συμμετοχή: 210 6869827-30

 

ivf_lab Clean Room  εργαστήριο
Το νέο μας εργαστήριο είναι από τα καλύτερα και τα πιο άρτια εξοπλισμένα στην Ελλάδα. Κατασκευάστηκε από μη τοξικά υλικά και με τη χρήση ειδικών φίλτρων και συστημάτων πίεσης εξασφαλίζει τις πλέον καθαρές συνθήκες ( Clean room). Ανταποκρίνεται στα πρότυπα που εφαρμόζονται διεθνώς στη φαρμακευτική και ηλεκτρονική βιομηχανία. Ειδικός ρουχισμός φοριέται από τους εμβρυολόγους ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα του αέρα που θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά στην ανάπτυξη των εμβρύων.
....περισσότερα
   
ivf_incubator Επωαστές
Οι επωαστές του εργαστηρίου  είναι από τους πιο μοντέρνους στον κόσμο. Χρησιμοποιούμε μικρό – επωαστές για τα έμβρυα, που έχουν αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά εγκυμοσύνης. Αυτοί οι επωαστές εξομοιώνουν το φυσικό περιβάλλον των ανθρώπινων σαλπίγγων με τη χρήση χαμηλών ποσοστών οξυγόνου. Επίσης παρέχουν τη σωστή ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που χρειάζεται ώστε να βοηθήσει τα έμβρυα να αναπτυχθούν.
   
ivf_media Καλλιεργητικά Υλικά
Μέσα στους επωαστές, τα έμβρυα αναπτύσσονται (μεγαλώνουν) μέσα σε ένα ειδικό υγρό που λέγεται καλλιεργητικό υλικό. Η ποιότητα αυτού του καλλιεργητικού υλικού είναι κρίσιμη για την επιτυχία ενός IVF κύκλου. Τώρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μια νέα γενιά καλλιεργητικών υλικών τα οποία μιμούνται καλύτερα το φυσικό περιβάλλον.
....περισσότερα
   
blastocyst Καλλιέργεια Βλαστοκύστης
Επίσης, έχουμε μεγάλη επιτυχία με την μεταφορά της βλαστοκύστης την 5η ημέρα, μια τεχνική η οποία επιτρέπει στα έμβρυα να μεγαλώσουν λίγο περισσότερο πριν μεταφερθούν πίσω στη μητέρα, επιτρέποντας σε εμάς να καθορίσουμε καλύτερα ποια έμβρυα έχουν την καλύτερη αναπτυξιακή προοπτική.
....περισσότερα
   
imsi IMSI
Μαζί με την τεχνική ICSI ( Μικρό- ένεση των σπερματοζωαρίων στο ωάριο). Χρησιμοποιούμε δυναμικές νέες οπτικές μεθόδους ώστε να προεπιλέξουμε τα πιο φυσιολογικά σπερματοζωάρια αυξάνοντας το ποσοστό επιτυχίας για ασθενείς με πρόβλημα ανδρικού παράγοντα ( IMSI).
....περισσότερα
   
embryo Time Lapse  εκτίμηση του εμβρύου στο εργαστήριο
Με την συνεχή παρακολούθηση των αναπτυσσόμενων  εμβρύων στον επωαστή , κρίσιμα  γεγονότα όπως η γονιμοποίηση και η κυτταρική διαίρεση μπορούν να μελετηθούν, χωρίς να διαταράσσεται το περιβάλλον των εμβρύων .
....περισσότερα
   
pgd Προεμφυτευτική γενετική διάγνωση (PGD)
Η εργαστηριακή ομάδα IVF του ΜΗΤΕΡΑ ήταν πρώτη στην Ελλάδα που διερεύνησε την προεμφυτευτική διάγνωση της β- θαλασσαιμίας, οδηγώντας στην πρώτη γέννηση το 1999. Επίσης η τεχνική  PGD μας επιτρέπει να επιλέξουμε ποια έμβρυα θα μεταφερθούν στη μήτρα, βασιζόμενοι στα αποτελέσματα των γενετικών ελέγχων, εξαιρώντας αυτά με εμφανή γενετική ανωμαλία. Η εξέταση μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα μιας γενετικά φυσιολογικής εγκυμοσύνης καθώς και την πιθανότητά σου να αποκτήσεις ένα υγιές  μωρό.
....περισσότερα
   
freezing_embryos Υαλοποίηση εμβρύων
Η τεχνική έχει αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά επιβίωσης των αποψυγμένων εμβρύων. Η μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, του μαιευτηρίου ΄΄ ΜΗΤΕΡΑ΄΄  χρησιμοποιεί συστηματικά αυτή την τεχνολογία από το 2008.
....περισσότερα
   
fertility Διατήρηση  Γονιμότητας
Οι επιπτώσεις της χημειο και ραδιοθεραπείας μπορούν να είναι μη αναστρέψιμες ή καταστρεπτικές – ζημιογόνες για την γονιμότητα. Για περισσότερα από 15 χρόνια, το ΜΗΤΕΡΑ είναι ένα κέντρο αναφοράς για άνδρες που επιθυμούν να διατηρήσουν το σπέρμα τους για μελλοντική χρήση. Από το 2008 ξεκινήσαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ώστε να αποθηκεύουμε ωοθηκικό ιστό για γυναίκες που επιθυμούν να επανακτήσουν τη γονιμότητα ύστερα από θεραπεία καρκίνου.
....περισσότερα
Mitera-ivf
ivf

Ποιοτικό έλεγχο
Η μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΜΗΤΕΡΑ απέκτησε την επίσημη πιστοποίηση ISO 9001:2008 για υπηρεσίες Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Η ικανότητα δημιουργίας ενός ιδανικού περιβάλλοντος καλλιέργειας γαμετών και εμβρύων είναι απαραίτητη για την διασφάλιση της βιωσιμότητας των εμβρύων και  μιας επιτυχούς εγκυμοσύνης, και για αυτό τον λόγο δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο.

Η εργαστηριακή διαδικασία κάθε ιατρικής πράξης παρακολουθείται από ένα αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου, που αποτελεί πλέον ένα από τα βασικά θεμέλια της κλινικής εμβρυολογίας.

Στην δική μας μονάδα IVF, το πιο λεπτομερές και αυστηρό πρόγραμμα παρακολούθησης ποιοτικού ελέγχου σε όλη την χώρα καθιερώθηκε για να ελέγχει καθημερινά την λειτουργία όλου του εργαστηριακού εξοπλισμού και να προλαμβάνει με αυτόν τον τρόπο την δημιουργία πιθανών προβλημάτων που θα οδηγούσαν σε πτώση των παρεχόμενων υπηρεσιών.  

 

 


Όλες οι διαδικασίες που έχουν υιοθετηθεί σχεδιάστηκαν με σκοπό να βελτιώσουν στον μέγιστο βαθμό το περιβάλλον καλλιέργειας των ανθρώπινων εμβρύων, παρέχοντας ασφαλείς και ασηπτικές συνθήκες τόσο για τους γαμέτες όσο και για τα έμβρυα διασφαλίζοντας παράλληλα και ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για το επιστημονικό προσωπικό.


Έλεγχος λειτουργίας, διακρίβωση εργαστηριακού εξοπλισμού και αναλώσιμων καθώς και περιβαλλοντικοί παράγοντες εκτιμώνται συστηματικά.
....περισσότερα

ivf

  ISIGHT

  fotolia life2  

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ
Ο δικτυακός μας τόπος στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Καλύπτονται θέματα θεωρητικά, τεχνικά, ενώ μπορείτε να βρείτε και διάφορες χρήσιμες
διευθύνσεις σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
.:Ελλάδα για εξωσωματική:.  .:Τα στάδια της Εξωσωματικής γονιμοποίησης σε μια σελίδα:.
.:Δωρεάν ενημέρωση:.

line4

Ο πλήρης οδηγός για την εξωσωματική γονιμοποίηση - ρωτήστε μας για την εξωσωματική γονιμοποίηση ! E- [συμβουλευτική]

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO

Εμβρυομεταφορά. Κλασική IVF. Γονιμοποιημένο ωάριο.
embryolab fert vidfront
Τα γονιμοποιημένα ωάρια καλλιεργούνται μέχρι την
ημέρα της εμβρυομετα-
-φοράς.
100,000 σπερματοζωάρια
προστίθενται σε κάθε ωάριο
και καλλιεργούνται
μέχρι το επόμενο πρωί.
Ένα γονιμοποιημένο ωάριο
στο οποίο διακρίνονται οι
δύο προπυρήνες του
που βρίσκονται στο
κέντρο του.

blogatbottom