Τρίτη, Φεβ 25th

Last updateΠαρ, 23 Φεβ 2018 8pm

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

ΜΗΤΕΡΑ IVF ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης  Αναπαραγωγής, του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας με το παρών σχήμα υπό τη διεύθυνση του κυρίου Palmer Giles σε συνεργασία με μια δυναμική επιστημονική ομάδα ιατρών και ένα σύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο, ακολουθώντας τα πρότυπα μεγάλων κέντρων του εξωτερικού.
Στα πλαίσια της λειτουργίας του εντός ενός από τα μεγαλύτερα μαιευτήρια της χώρας παρέχει το πλεονέκτημα της  μεγαλύτερης ασφάλειας  και άμεσης συνεργασίας με άλλα τμήματα (Μικροβιολογικό ,Γενετική κ.α.) ενώ παράλληλα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών όπως ψυχολογική υποστήριξη και παρακολούθηση διατροφολόγου.
Εκτός των άλλων, η επιτυχία της μονάδας μας οφείλεται και στην καθημερινή λειτουργία της όλο τον χρόνο με μοναδικό σκοπό μας την άμεση και συνεχή εξυπηρέτηση των ζευγαριών από μια ομάδα ιατρών, εμβρυολόγων και μαιών, αφοσιωμένη στον στόχο τους, βοηθώντας χιλιάδες ζευγάρια να αποκτήσουν το δικό τους παιδί από το 2002.
Το τμήμα μας συνεχίζει και την συνεργασία του με τμήματα Πανεπιστημίων του εξωτερικού και πολύ συχνά οργανώνονται επιστημονικές ημερίδες με την συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων του χώρου που μας φέρνουν κοντά σε καινοτόμες τεχνικές και πρωτοποριακό εργαστηριακό εξοπλισμό.
Ο εκπρόσωπος της μονάδος αναφέρει πως η πιο σημαντική αλλαγή ήταν η αναβάθμιση του εργαστηρίου IVF σε πρότυπο εργαστήριο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με το ιδανικό περιβάλλον για την καλλιέργεια των εμβρύων που πληρεί όλες τις προδιαγραφές με βάση τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.
Η μονάδα ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις του χώρου, με πρωτοποριακή τεχνική και σύγχρονο εξοπλισμό είναι πάντα σε θέση να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των επιστημονικών συνεργατών της.

 

mitera mitera-art
mitera-ivf athens-ivf

 
Εδώ είναι μερικές από τις τεχνολογίες που έχουμε εφαρμόσει πρόσφατα:
Επωαστές-από τους πιο μοντέρνους στον κόσμο. Χρησιμοποιούμε μικρό – επωαστές για τα έμβρυα, που εξομοιώνουν το φυσικό περιβάλλον των ανθρώπινων σαλπίγγων και έχουν αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά εγκυμοσύνης. Αυτοί οι επωαστές εξομοιώνουν το φυσικό περιβάλλον των ανθρώπινων σαλπίγγων με τη χρήση χαμηλών ποσοστών οξυγόνου.
 
Υαλοποίηση Εμβρύων-Η πλέον νέα τεχνική κρυοσυντήρησης που έχει αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά επιβίωσης των αποψυγμένων εμβρύων.

IMSI - Μια νέα δυναμική οπτική μέθοδος που μαζί με την τεχνική ICSI (μικρό- έγχυση των σπερματοζωαρίων στο ωάριο) μας βοηθά να επιλέξουμε το καλύτερο μορφολογικά σπερματοζωάριο.

Time Lapse εκτίμηση του εμβρύου στο εργαστήριο
Με την συνεχή παρακολούθηση των αναπτυσσόμενων εμβρύων εντός του επωαστή χωρίς να διαταράσσουμε το μικροπεριβάλλον τους, μπορούμε πλέον να επιλέξουμε το καλύτερο έμβρυο για εμβρυομεταφορά αναλύοντας και μελετώντας κρίσιμα γεγονότα κατά την ανάπτυξη τους όπως η γονιμοποίηση και η κυτταρική διαίρεση.

Προεμφυτευτική  γενετική διάγνωση( PGD)
Η νέα βελτιωμένη γενετική τεχνική CGH  αποτελεί τον πιο γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο ανάλυσης καρυότυπου, που μας επιτρέπει  που να επιλέξουμε μόνο τα υγιή έμβρυα που θα μεταφερθούν στη μήτρα, αυξάνοντας έτσι σημαντικά τις πιθανότητες μιας γενετικά φυσιολογικής εγκυμοσύνης καθώς και την πιθανότητά απόκτησης  ενός υγιούς μωρό.

Νέα γενιά Καλλιεργητικών Υλικών- Ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις της εποχής χρησιμοποιούμε και μια νέα γενιά καλλιεργητικών υλικών τα οποία μιμούνται καλύτερα το φυσικό περιβάλλον ανάπτυξης εμβρύων .

Διατήρηση Γονιμότητας-Από το 2008 ξεκινήσαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ώστε να κρυοσυντηρούμε ωοθηκικό ιστό για γυναίκες που επιθυμούν να επανακτήσουν τη γονιμότητα τους  ύστερα από θεραπεία καρκίνου.

Στον συνεχή έλεγχο των συνθηκών εντός του εργαστηρίου και στην αυστηρή παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας του  εργαστηριακού μας εξοπλισμού οφείλεται σε σημαντικό βαθμό και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας.
Όλες οι μέθοδοι και οι τεχνικές που εφαρμόζονται στη Μονάδα μας βρίσκονται κάτω από αυστηρό σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001:2008) ενώ η εργαστηριακή διαδικασία κάθε ιατρικής πράξης παρακολουθείται από ένα αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου, που αποτελεί πλέον το βασικό θεμέλιο της κλινικής εμβρυολογίας.

Επί 10 συνεχή έτη είμαστε κοντά σε όλα τα ζευγάρια παρέχοντας τους οτιδήποτε χρειάζονται. Παράλληλα με τις βραδιές ενημέρωσης που οργανώνουμε όλα τα χρόνια, φέτος παρέχουμε και την υπηρεσία MEY DAY , μια δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης και υποστήριξης των ζευγαριών από τις άρτια καταρτισμένες μαίες της μονάδας μας.
Πέρα από όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία 10 χρόνια ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: Να κάνουν  όλα τα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται την πιο σημαντική τους επιθυμία  το όνειρο τους πραγματικότητα, να αποκτήσουν δηλαδή το δικό τους υγιές παιδί.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν αυτά τα 10 χρόνια

 


exosomatiki

Τα στάδια της Εξωσωματικής γονιμοποίησης σε μια σελίδα ivf

Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης

Ποιοτικό έλεγχο για υπηρεσίες Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

blogatbottom