Τρίτη, Ιουλ 16th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

Όροι χρήσης


Το kosmogonia©
δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη,παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες αυτές.

Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας. Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν' απευθύνεστε στον γιατρό σας, που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωση σας.

© Copyright 2002-2019 kosmogonia All rights reserved

Οι πληροφορίες, τα άρθρα και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kosmogonia© και απαγορεύεται η αντιγραφή, δημοσίευση ή αναπαραγωγή τους, από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια από το kosmogonia©.

Το Kosmogonia live©  δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη σχέση γιατρού – ασθενή ή μια ιατρική εξέταση. Το Kosmogonia live© προσφέρει υποστήριξη και συμβουλές, ερμηνεύοντας τις θεραπείες υπογονιμότητας.
Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες των γιατρών σας σχετικά με τα θέματα υγείας.

Κάθε πληροφορία που προσφέρει το Kosmogonia live© δεν σκοπεύει να διαγνώσει ή να θεραπεύσει οποιαδήποτε ασθένεια.

Πάντα αναζητήστε τις οδηγίες από τον γιατρό σας πριν αρχίσετε νέα θεραπεία.

Εάν δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε από τους παραπάνω όρους, μην χρησιμοποιήσετε αυτό το site. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστοχώρο δηλώνετε την συμφωνία σας με αυτούς τους όρους.

 

disclaimer

 

 

© Copyright 2001-2021 kosmogonia. All rights reserved

blogatbottom