Δευτέρα, Ιουλ 15th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΙ

Η ομάδα "Kosmogonia" αποτελείται από μαίες, κλινικούς εμβρυολόγους και εξειδικευμένους γιατρούς απαντά ερωτήσεις σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση, την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας και την εγκυμοσύνη.

 

1. Οι εμβρυολόγοι

 

 

palmergiles
Ο Giles Palmer είναι ο διευθυντής της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του νοσοκομείου Μητέρα στην Αθήνα. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Γεννήθηκε στο Northamptonshire της Αγγλίας το 1967.

Κατέχει Πιστοποίηση των Senior Clinical Embryologists από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE – European Society for Human Reproduction and Embryology

Αφού τελείωσε τις σπουδές του στο τμήμα Γενετικής του Πανεπιστημίου του Leeds, υπήρξε μέλος της ομάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του Royal Postgraduate Medical School στο Hammersmith Hospital του Λονδίνου υπό τον Lord Professor Winston.
Μετά την θέση του επιστημονικού συμβούλου στην πρώτη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ισλανδία (University Hospital, Reykjavik) ήρθε στην Ελλάδα το 1992.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE), της Ένωσης Βιολόγων Επιστημόνων Αναπαραγωγής (ALPHA), της Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων Ελλάδος (ΠΕΚΕ) και του Σύνδεσμου Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδας (ΣΙΓΕ). Η συνεργασία του με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία έχει οδηγήσει σε πολλές δημοσιεύσεις γνωστών επιστημονικών περιοδικών σχετικά με την θέματα αναπαραγωγής συμπεριλαμβανομένου της προεμφυτευτικής διάγνωσης για τον έλεγχο κυστικής ίνωσης και β-θαλασσαιμίας.
Είναι ιδρυτής του kosmogonia hellas.

 

 

afroditaafrodita ivf
Η Αφροδίτη Σιαλακούμα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Εργάζεται ως κλινικός εμβρυολόγος από το 2003 και από το 2008 είναι μαζί μας στο τμήμα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μητέρα. Παράλληλα ολοκληρώνει το Μεταπτυχιάκο της στη Διασφάλιση Ποιότητας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Είναι μέλος της ΠΕΚΕ (Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων) της ΠΕΒ ( Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων), της ALPHA (Ένωση Βιολόγων Επιστημόνων Αναπαραγωγής) και της ESHRE (Ευρωπαική Ένωση της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας).

 

angiekouri
Η Αγγιολίνα Κουρή γεννήθηκε στην Κεφαλονιά και απέκτησε το πρώτο της πτυχίο στη Βιολογία από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης . Εργάζεται στο Μητέρα από το 1990, αρχικά στο τμήμα Μικροβιολογίας όπου και ίδρυσε την τράπεζα σπέρματος και έπειτα στη μονάδα αναπαραγωγής μετά την ίδρυσή της το 2001.
Είναι μέλος της Ένωσης Βιολόγων Επιστημόνων Αναπαραγωγής (ALPHA) και της Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων Ελλάδος (ΠΕΚΕ).

 

katerinakaterina-ivf
Η Μαζοκοπάκη Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης ( Εξωσωματική Γονιμοποίηση – Κλινικός Εμβρυολόγος ).
Σπούδασε στο τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εκπόνησε την Πτυχιακή της εργασία στο Τμήμα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής Μητέρα στην Αθήνα, με Θέμα « Έλεγχος Τοξικότητας Υλικών σε ένα Εργαστήριο IVF ».
Από το Μάιο του 2007 εργάζεται μόνιμα ως Κλινικός Εμβρυολόγος μαζί μας.

 

dorabotzaki
Η Μποτζάκη Μητροδώρα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Λιβαδειά Βοιωτίας. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία στο τμήμα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του ΜΗΤΕΡΑ, με θέμα την «in Vitro ωρίμανση των ωαρίων». Συνέχισε τις σπουδές της παρακολουθώντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα  Reproduction and Development, στο πανεπιστήμιο του Bristol,UK. Είναι μέλος της ΠΕΚΕ και της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων.

 

jimemrbyologist
Ο Παπαδόπουλος Δημήτρης γεννήθηκε στη Ρωσία και μεγάλωσε στα Γιαννιτσά. Σπούδασε Βιολογία στο τμήμα θετικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια απέκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσής του στην βιολογία της αναπαραγωγής στο Πανεπιστήμιο ιατρικής Λάρισας με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή γυναικολογίας κ. Μεσσήνη Ιωάννη. Εκπόνησε την διπλωματική του εργασία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας με τίτλο « Vitrification ωαρίων και εμβρύων, προοπτικές και προβλήματα της μεθόδου ». Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος εκπαιδεύτηκε στις τεχνικές της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και από τον Οκτώβριο του 2009 εργάζεται στο ΜΗΤΕΡΑ ως Κλινικός Εμβρυολόγος. 

 

malamativreka

Η Βρέκα Μαλαματή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη το 1989. Απόφοιτη του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Από τον Μάρτιο του 2011 θα ξεκινήσει το μετεκπαίδευσή της στην εμβρυολογία στην Α’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Νοσοκομείο Αλεξάνδρα) με τίτλο ‘’Αναγεννητική και Αναπαραγωγική Ιατρική’’ με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Γυναικολογίας κ. Λουτράδη Δημήτριο.  Από τον Οκτώβρη του 2010 εκπαιδεύεται ως κλινική εμβρυολόγος στην μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου ‘’ΜΗΤΕΡΑ’’.

 

 

anna1anna2 

Η Κορακάκη Άννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2008 – 2009 εκπαιδεύτηκε στις τεχνικές της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη μονάδα του Αρεταίειου Νοσοκομείο. Παράλληλα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης της στην Αναπαραγωγική και Αναγεννητική Ιατρική στην Α’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Νοσοκομείο Αλεξάνδρα) με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Γυναικολογίας κ. Λουτράδη Δημήτριο. Είναι μέλος της ESHRE (Ευρωπαϊκή Ένωση της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας) και της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας.

 

topinatassa

Η Αναστασία Τόπη γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Βιολογία στο πανεπιστήμιο University of Teesside της Αγγλίας και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα της Βιοτεχνολογίας στο πανεπιστήμιο University of Bedfordshire οπού σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο  Royal Veterinary College ολοκλήρωσε  την διπλωματική της εργασία με τίτλο << The effects of linolenic and linoleic acid on the survival of bovine blastocyst stage embryos after cryopreservation>>. Είναι μέλος του ΠΕΚΕ (Πανελλήνια ένωση κλινικών εμβρυολόγων) και του ESHRE (Ευρωπαϊκή Ένωση της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας).  

 

εμβρυολογος

 

Ο ρόλος του εμβρυολόγου

Πως ξεκίνησε η 'Κοσμογονία'

Γιατί να επιλέξετε εμάς


Ποιοτικό έλεγχο

blogatbottom