Τρίτη, Ιουλ 16th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

IVF ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


εμβρυο

Μία νέα τάση που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και αυξάνεται όλο και περισσότερο - Ιατρικός τουρισμός.
Παλαιότερα, αυτοί που επισκέπτονταν την Ελλάδα από άλλες χώρες για την απόκτηση ενός παδιού ήταν κυρίως ζευγάρια Ελλήνων της Διασποράς.
Σήμερα εμπιστεύονται το κέντρο μας ακόμη και άνθρωποι από την άλλη άκρη της γης, όλων των εθνικοτήτων. Εκτός από τις γειτονικές μας χώρες, όπως Ιταλία, Σερβία και Τουρκία, έχουν εμπιστευτεί το κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής μας και ζευγάρια από τις Αραβικές χώρες όπως Συρία και Αίγυπτο. Ακόμα και από την Βρετανία, την Αμερική και την Αυστραλία, χώρες οι οποίες φημίζονται για την ιατρική τους εξέλιξη.


Τα περίπου 40 εξειδικευμένα κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, με τα υψηλά ποσοστά εγκυμοσύνης, αλλά και τη φιλελεύθερη νομοθεσία, καθιστούν την Ελλάδα ιδιαίτερα ελκυστική για αρκετά ζευγάρια του εξωτερικού. Aυτά και κυρίως το χαμηλότερο κόστος, κάνουν τους ξένους να προτιμούν κέντρα στην Eλλάδα.
O νόμος λύνει προβλήματα του σήμερα, όπως η κρυοσυντήρηση γαμετών και εμβρύων, η παρένθετη μητρότητα, <Δανεική Μήτρα>, η προεμφυτευτική γενετική διάγνωση <PGD>, και η δωρεά ωαρίων.
Με την εμφάνιση του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ο κόσμος έγινε «μικρότερος»: όλο και περισσότερος κόσμος το επισκέπτεται καθημερινά αναζητώντας λύση στο πρόβλημά του, μιας και είναι εύχρηστο και γρήγορο. Έτσι η ενημέρωση ακόμα και για θέματα υπογονιμότητας είναι πλέον ιδιαίτερα απλή υπόθεση και μάλιστα ανώνυμη.
Έτσι ένα ζευγάρι από την Κίνα , λόγω του Kosmogonia.gr, εμπιστεύθηκε το κέντρο μας και απέκτησε παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση.


info


Νόμοι και κανονισμοί διαφόρων κρατών

Μαιευτήριο 'ΜΗΤΕΡΑ'

Στατιστικά στοιχεία. εξωσωματική στην Ελλάδα

Η ESHRE θέτει πρότυπα στην διασυνοριακή περίθαλψη της αναπαραγωγής

 

 

 
blogatbottom