Παρασκευή, Ιουν 14th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

ΠΡΙΝ ΑΠΟ IVF

πριν

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους ασθενείς να μάθουν περισσότερα για την γονιμότητα και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή…. να τους βοηθήσουμε στον διάλογο με τον ειδικό αναπαραγωγής που έχουν επιλέξει.

Πολλές αιτίες ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας μπορούν να αντιμετωπιστούν χρησιμοποιώντας διαφορετικές θεραπείες. Αφού ολοκληρωθούν οι εξετάσεις γονιμότητας, ο γιατρός βάσει των αποτελεσμάτων θα συστήσει την κατάλληλη αγωγή. Αυτή η αγωγή μπορεί να περιλαμβάνει πρόκληση ωορρηξίας για να αυξηθεί η παραγωγή υγιών ωαρίων, μικρές χειρουργικές επεμβάσεις για τη διόρθωση ανατομικών ανωμαλιών, σπερματέγχυση για να βοηθούν τα σπερματοζωάρια να γονιμοποιηθούνε το ωάρια  ή πιο προχωρημένες μορφές θεραπείες που χρησιμοποιούν της τεχνικές της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, όπως εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF).

 

ιωφ

 

Αυξήστε τις πιθανότητες σύλληψης
Ψυχολογική υποστήριξη
Υπάρχει πρόβλημα;

Προτεινόμενες οδηγίες πριν τη σύλληψη

Ανοσοποιητικό σύστημα της γυναίκας

Διαγνωστική λαπαροσκόπηση
Διαγνωστική υστεροσκόπηση
Office υστεροσκόπηση
Υστεροσαλπιγγογραφία
Σπερματέγχυση - IUI

Αντισπερματικά αντισώματα και huhner test

Παρακέντηση κύστεως
Το σώμα σας
GIFT
Βιοψία Ενδομητρίου

Εξωσωματική σε φυσικό κύκλο

Τα στάδια της Εξωσωματικής γονιμοποίησης σε μια σελίδα. PDF ivf

Ασθενείς με HIV

 

ιωφ Βραδιές ενημέρωσης-οργανώνουμε βραδιές ενημέρωσης σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Για περισσότερες πληροφορίες.
Η συνάντηση πραγματοποιείται στους χώρους του Τμήματος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, σ' ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον, στο Επίπεδο Α’ του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ

blogatbottom