Τρίτη, Μαρ 19th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

Άρθρα

ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Γενετικός Έλεγχος

Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος Εμβρύου
Με την μοναδική συνεργασία της μονάδας εξωσωματικής γονιμοποίησης του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και του τμήματος γενετικής του μαιευτηρίου ΛΗΤΩ, οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες που ευθύνονται για αποτυχία στην εμφύτευση μπορούν να ανιχνευθούν σε έμβρυα προερχόμενα από εξωσωματική γονιμοποίηση. Συνεπώς μπορούν να επιλεγούν τα "καλύτερα" έμβρυα για εμβρυομεταφορά.

[περισσότερα...]

Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση
-διαδικασία εντοπισμού γενετικών ασθενειών και την εν συνεχεία επιλογή και εμβρυομεταφορά υγιών εμβρύων που αποκτήθηκαν με τη μέθοδο της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Η ομάδα μας σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου παίδων Αγία Σοφία,από το 1998 προσφέρε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προεμφυτευτικής διάγνωσης για την Κυστική Ίνωση και τη Β – Μεσογειακή Αναιμία.

[περισσότερα...]

Προγεννητική διάγνωση και υπέρηχοι
-διερεύνηση που θα γίνει κατά την διάρκεια της κύησης, ώστε να εξακριβωθεί κατά πόσο το έμβρυο έχει γενετικό ή ανατομικό πρόβλημα.
Αμνιοκέντηση και βιοψία τροφοβλάστη (CVS) είναι εξετάσεις που βοηθούν να βρεθούν γενετικά προβλήματα πριν από την γέννηση.

[περισσότερα...]


καρυότυπος

- ταξινόμηση των χρωμοσωμάτων ενός ατόμου.

[περισσότερα...]


για τον αντρα-Ανίχνευση Μικροελλειμμάτων στο χρωμοσωμα Υ ,Μελέτη απόπτωσης σπερματικού DNA, Κυτταρογενετική εξέταση σπέρματος

[περισσότερα...]

blogatbottom